Κατηγορίες
Βιβλίο + Κινηματογράφος

Hugo: η πρώτη 3D ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

Το βιβλίο “Η εφεύρεση του Ούγκο Καμπρέ” του Brian Selznick πάνω στο οποίο βασίστηκε η πρώτη 3D ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε επανακυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Πατάκη σε νέα μετάφραση της Αργυρώς Πιπίνη.
Το βιβλίο έχει μεταφραστεί σε 29 γλώσσες και έχει πάρει πολύ σημαντικά βραβεία, μεταξύ των οποίων το βραβείο Caldecott.

Η ταινία βραβεύτηκε με Χρυσή Σφαίρα Σκηνοθεσίας 2012, ενώ είναι υποψήφια για 11 Όσκαρ, τα περισσότερα φέτος, μεταξύ των οποίων και Καλύτερης Ταινίας.

Διαβάστε το βιβλίο μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου που η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους! Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το βιβλίο!

**Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στο gazARTE θα γίνει πάρτι προς τιμήν του Μάρτιν Σκορσέζε, από το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ και την εταιρία διανομής. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, στο  (Βουτάδων 32-34, Γκάζι), στις 21.30. Είσοδος ελεύθερη.

 

Κατηγορίες
Βιβλία & Συγγραφείς

Η αναζήτηση του CaptainBook.gr έρχεται στον browser σας!

Αν το να ψάχνετε βιβλία στο διαδίκτυο, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους, είναι για σας μία καθημερινότητα, τότε το CaptainBook.gr σας έχει τη λύση!

Τέρμα τα περιττά κλικ και οι πολύπλοκες αναζητήσεις! Ψάξτε για τους τίτλους των βιβλίων που σας ενδιαφέρουν απευθείας μέσα από τον browser που χρησιμοποιείτε! Ετοιμάσαμε για σας ένα πρόσθετο που με 2 clicks ενσωματώνει την αναζήτηση βιβλίων του CaptainBook.gr στον firefox και τον internet explorer!

Εγκατάσταση addon:

Κάντε click εδώ για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο αναζήτησης CaptainBook.gr

Μόλις πατήσετε τον παραπάνω σύνδεσμο ο browser θα ζητήσει την άδειά σας για να εγκαταστήσει τη νέα μηχανή αναζήτησης.

Μετά από αυτή την επιβεβαίωση, επιλέξτε από τη λίστα με τις διαθέσιμες μηχανές αναζήτησης την “Αναζήτηση στο CaptainBook.gr”, πληκτρολογήστε τον τίτλο του βιβλίου που επιθυμείτε και πατήστε enter! Αυτό ήταν!

 

Από δω και στο εξής, όποτε θέλετε να ψάξετε για κάποιο βιβλίο, απλά τοποθετήστε τον δρομέα στο κουτάκι αναζήτησης του browser σας (έχοντας επιλέξει ως μηχανή αναζήτησης την “Αναζήτηση στο CaptainBook.gr”) και πληκτρολογήστε τον τίτλο του βιβλίου που σας ενδιαφέρει!

 

Αν θέλετε, πριν εγκαταστήσετε το πρόσθετο, μπορείτε να του ρίξετε μια ματιά εδώ:
http://www.captainbook.gr/CaptainBookSearch.xml
Στην ουσία πρόκειται για μια απλή υλοποίηση της προδιαγραφής OpenSearch.

 

 

 

 

Exit mobile version