Ποιοι είμαστε

Ο Captainbook είναι ένας καπετάνιος που αποφάσισε να ρίξει άγκυρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.CaptainBook.gr. Μάζεψε λοιπόν το πλήρωμά του και όλοι μαζί αποφάσισαν να σταματήσουν τα υπερωκεάνια ταξίδια και να αρχίσουν να ταξιδεύουν με πανιά τους τα βιβλία. Επειδή στις θάλασσες που ταξίδευαν πάντα θαύμαζαν ιδιαίτερα τους σέρφερς, θέλησαν να τους κρατήσουν στην παρέα τους. Έτσι, κατέληξαν ότι το Διαδίκτυο είναι το καλύτερο σημείο για να αράξουν το καράβι τους. Εκεί, λοιπόν, έστησαν το ηλεκτρονικό τους βιβλιοπωλείο.

Πάνω στο κατάστρωμα του πλοίου έστησαν μία πολύ μεγάλη κοινότητα γύρω από το βιβλίο. Στη μια γωνιά, λοιπόν, προσφέρουν όλων των ειδών τα βιβλία: λογοτεχνικά, επιστημονικά, παιδικά και φυσικά ταξιδιωτικά! Τα λευκώματα και η ποίηση δίνουν και αυτά δυναμικά το παρόν. Για όλα αυτά τα βιβλία γράφουν παρουσιάσεις, προβάλουν τους συγγραφείς τους με αφιερώματα, ενώ παραθέτουν όλα όσα τους τραβούν το ενδιαφέρον, γύρω πάντα από το χώρο του βιβλίου.
Στην άλλη γωνιά του καταστρώματος έφτιαξαν ένα απάγκιο για όσους κουράζονται να σερφάρουν και αναζητούν ένα διάλειμμα με συζητήσεις γύρω από τα θέματα που τους ενδιαφέρουν και τους απασχολούν. Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν να δημοσιεύουν τις κριτικές τους, να εκφράζουν την άποψή τους και να επικοινωνούν μεταξύ τους. Επειδή το παιχνίδι δεν είναι μόνο για τα παιδιά, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, να παίρνουν μέρος σε κληρώσεις και αν είναι τυχεροί να κερδίζουν δώρα. Όσοι δεν ευνοούνται από τη θεά Τύχη μπορούν με λίγο κόπο να κερδίζουν και αυτοί βιβλία και εκπτώσεις. Δημοσιεύοντας κριτικές και παρουσιάσεις κερδίζουν πόντους τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν.
Οι δε αναγνώστες-δημιουργοί μπορούν να εκδίδουν άμεσα το έργο τους συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα, ώστε να μάθουν πόσο θα τους κοστίσει κάτι τέτοιο.
Στόχος του Captainbook είναι να δημιουργήσει μία παρέα αναγνωστών, από κάθε γωνιά του πλανήτη και όλοι μαζί ανταλλάζουν απόψεις για τα αγαπημένα τους βιβλία, τους αγαπημένους τους συγγραφείς και για την τρέχουσα πραγματικότητα γύρω από τον κόσμο του βιβλίου. Για να είναι, λοιπόν, αυτή η περιπέτεια γεμάτη κέφι, ζωντάνια και δημιουργικότητα, ο Captainbook δε ζητάει τίποτε άλλο από εσάς πέρα από τη συμμετοχή σας.

Καλό μας ταξίδι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *